Egyik kedvenc csemegénk a sült alma:-) Pár hónapja szoktunk rá, mert nagyon egyszerű és olcsó elkészíteni, nem mellesleg isteni finom.
Nem kell hozzá más, csak alma és fahéj. Az almákat szépen felvágjuk négybe, kiszedjük a magházat, a kis szárát és a "szőrös részét", egymás mellé helyezzük a tepsibe (mi egy kicsit tepsit szoktunk használni), locsolunk rá kis citromlevet (elhagyható), és rászitáljuk a fahéjat.
Fahéj nálunk mindig van ott a háztartásban :-)
Betesszük a sütőbe (mi nem szoktuk előmelegíteni) és addig sütjük, amíg egy kicsit összetöpörödik, ráncos nem lesz, meg nem látjuk hogy folyik kicsit a leve, nekünk nagyon finom habos, zselés szokott lenni:)
Nagyon szeretjük, desszertnek is kiváló. Régen volt, hogy mézzel, kevés cukorral próbáltuk, de így natúran sokkal-sokkal finomabb.
Jó étvágyat!:)
Nem kell hozzá más, csak alma és fahéj. Az almákat szépen felvágjuk négybe, kiszedjük a magházat, a kis szárát és a "szőrös részét", egymás mellé helyezzük a tepsibe (mi egy kicsit tepsit szoktunk használni), locsolunk rá kis citromlevet (elhagyható), és rászitáljuk a fahéjat.
Fahéj nálunk mindig van ott a háztartásban :-)
Betesszük a sütőbe (mi nem szoktuk előmelegíteni) és addig sütjük, amíg egy kicsit összetöpörödik, ráncos nem lesz, meg nem látjuk hogy folyik kicsit a leve, nekünk nagyon finom habos, zselés szokott lenni:)
Nagyon szeretjük, desszertnek is kiváló. Régen volt, hogy mézzel, kevés cukorral próbáltuk, de így natúran sokkal-sokkal finomabb.
Jó étvágyat!:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése